Навчаюся на другому курсі, і цього семестру навалили купу дрібних, але термінових завдань — по кілька рефератів на тиждень. Я ще й працюю по вечорах, тому іноді просто засинаю з ноутбуком у руках. Уже отримала одне зауваження від викладача, бо здала роботу із запізненням. Дуже не хочу псувати репутацію. Може, є хтось, хто допомагає з такими дрібними, але численними завданнями?
Навчаюся на другому курсі, і цього семестру навалили купу дрібних, але термінових завдань — по кілька рефератів на тиждень. Я ще й працюю по вечорах, тому іноді просто засинаю з ноутбуком у руках. Уже отримала одне зауваження від викладача, бо здала роботу із запізненням. Дуже не хочу псувати репутацію. Може, є хтось, хто допомагає з такими дрібними, але численними завданнями?
Розумію тебе на всі 100%. Я теж колись пропустила кілька дедлайнів і потім довго відновлювала довіру викладачів. Мені тоді знайомий порадив Studwrite https://studwrite.com/ , і це було вчасно. Вони роблять навіть найпростіші завдання швидко та якісно, при цьому враховують усі вимоги. Я замовляла по 2-3 реферати одночасно, і завжди отримувала їх наступного дня. Це реально допомогло мені уникнути неприємностей і зберегти хороший середній бал.