Sizin əməliyyat tarixçəsinin şəffaflığı ilə bağlı sualınız məni çox sevindirdi, çünki mən də hər şeyi qeydə almağı sevən bir istifadəçiyəm. Mən bu platformada bütün depozit, çıxarış və bonus əməliyyatlarımı izləmək üçün hesab panelindəki “Tarixçə” bölməsindən istifadə edirəm – orada filtrasiya imkanı var və mən yalnız bonuslarla bağlı əməliyyatları seçə bilirəm. Təcrübəmə əsasən, ən faydalı funksiya hesabatları CSV formatında yükləməkdir, çünki bu faylı Excel-də açıb öz hesablamalarımı apara bilirəm. Ən maraqlısı isə 1xbet qeydiyyatdan kecmek bonusların aktivləşmə tarixçəsidir – orada hər bir bonusun nə vaxt, hansı məbləğdə verildiyi və mərc tələbinin neçə faizinin tamamlandığı göstərilir. Mən sizə məsləhət görürəm ki, xüsusilə “X2 Çərşənbə” promosyonundan istifadə edəsiniz, çünki həftənin müəyyən günündə edilən depozitə əlavə bonus verilir – mən bu promosyon sayəsində 3 dəfə əlavə vəsait qazanmışam. Lakin unutmayın ki, hər bonusun özünəməxsus mərc tələbi var və bu tələblərə əməl etməsəniz, bonus hesabınızdakı vəsait silinə bilər – bu barədə ətraflı məlumatı linkdəki qaydalar bölməsində oxuya bilərsiniz.